Volkswagen Caddy California

Volkswagen Caddy California

Ontdek de Caddy California, een uitbreiding van de nieuwe Volkswagen Caddy, met extra ruimte en een complete camperuitrusting. Voorzien van een uitklapbaar bed met schotelveren en een hoogwaardige matras voor optimaal slaapcomfort. De flexibiliteit is ongeëvenaard: het ruime bed kan worden ingekort tot een compacte positie boven de kofferruimte. Verwijder eenvoudig de tweede zitrij voor extra opbergruimte. Met een handige minikeuken en de mogelijkheid om een tent aan te sluiten voor extra leefruimte.

Deze camper is beschikbaar vanaf 49 euro per dag.

Volkswagen California Ocean

Volkswagen California Ocean

Ontdek de veelzijdige California Ocean, geschikt voor twee tot vier personen. Met een tweepersoons achterbank die om te klappen is tot een bed, een elektrisch hefdak met nog een tweepersoonsbed en een aluminium keuken met spoelbak, tweepits kooktoestel en compressorkoelkast. De keuken biedt voldoende opbergruimte en is afgedekt met een glasplaat. Inclusief buitenstoelen, opbergbare buitentafel, twee interieuraccu's en diverse kasten, zoals een kledingkast en vliegtuigkast, voor flexibiliteit en opbergruimte. Alle kasten zijn solide en gerammelvrij tijdens het rijden.

Deze camper is beschikbaar vanaf 150 euro per dag.

 

Volkswagen Grand California 600 en 680

Volkswagen Grand California

De Volkswagen Grand California biedt de ultieme reiservaring met het comfort van thuis. Voorzien van een keuken, zit- en slaapruimte en een complete badkamer met douche en toilet, biedt de Grand California ultiem gemak en vrijheid. De nieuwe Grand California 600 biedt ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen, met een groot dwars bed van 1.95 x 1.40 meter en optionele hoogslapers van bijna 1.70 meter. De Grand California 680, speciaal ontworpen voor twee personen, biedt een luxueuze hotelkamerervaring met een ruim bed van 200 x 170 cm, veel extra bergruimte en bewegingsvrijheid.

Deze camper is beschikbaar vanaf 170 euro per dag.

Heb je vragen, stel ze hier.

Verhuur mobilhomes
Verhuur mobilhomes
Grand California
Grand California
Volkswagen California Ocean
Foto 1 / 1