Ben jij klaar om 100% elektrisch te rijden?

Ben je op zoek naar puur rijplezier, de nieuwste technologieën of een ruim interieur? Er zijn talloze redenen om te kiezen voor een elektrische auto:

  • Betaalbaar Onder € 40.000: Met prijzen onder de € 40.000 kom je in aanmerking voor de Vlaamse premie van maximaal € 5.000.
  • Innovatieve Technologieën en Modern Design: Elektrische auto's bieden de nieuwste innovaties en een aantrekkelijk ontwerp.
  • Comfortabel Rijden: Elektrisch rijden biedt ongeëvenaard comfort.

Ontdek de Volkswagen ID.3, beschikbaar vanaf slechts € 29.990. De ID.4 Pure Limited Edition is al verkrijgbaar vanaf € 34.619.

De nieuwe Golf nu vanaf € 24.990

De iconische Volkswagen Golf viert zijn 50e verjaardag! Ter ere van dit jubileum lanceert Volkswagen een verbeterde versie van zijn bestseller. De vernieuwde Golf is uitgerust met een geavanceerd infotainmentsysteem, een strak design en efficiënte aandrijfsystemen. Opvallend zijn de plug-in hybride aandrijvingen, die een volledig elektrisch bereik van ongeveer 100 kilometer bieden. Deze beste Golf van de afgelopen 50 jaar schittert dit voorjaar in onze showrooms.

De nieuwe 100% elektrische ID.7 Tourer voegt vernieuwing toe aan ons assortiment. Met het Smart Glass panoramisch dak, de ergoActive premium stoelen en het elegante design ervaar je een overweldigend gevoel van geluk. Deze auto biedt hoogwaardig comfort, een ruim interieur, geavanceerde technologie en een indrukwekkend rijbereik.

De nieuwe ID.7 Tourer – 100% elektrische break

De nieuwe Tiguan

Met zijn sportieve en opvallende design toont de nieuwe Tiguan direct dat hij klaar is voor het dagelijkse leven. Het nieuwe silhouet wordt gekenmerkt door krachtige proporties en dynamische lijnen, waardoor de Tiguan een indrukwekkende verschijning is.

De nieuwe Golf GTI Clubsport en Golf R

Ter gelegenheid van het vijftigjarig jubileum van de Golf introduceert Volkswagen niet alleen een verbeterde versie van de achtste generatie maar krijgen ook de sportmodellen een grondige opknapbeurt. Na de introductie van de nieuwe Golf GTI volgen nu de GTI Clubsport en de Golf R. De Golf R wordt gelanceerd in drie varianten: als hatchback, als Variant en als Black Edition.

Ontdek onze elektrische wagens
Saloncondities bij Volkswagen bedrijfsvoertuigen
Onze bedrijfsvoertuigen
Ontdek onze SUV's