Het beheren van een wagenpark vereist tegenwoordig een veelzijdige aanpak, waarbij men rekening moet houden met verschillende aspecten, zoals werknemerstevredenheid, voortdurend veranderende fiscale regels, opkomende technologieën en nieuwe mobiliteitsvormen, dit alles binnen een transparant (TCO-)budget. Dit is een complexe uitdaging geworden.

Onze mobiliteitsadviseurs binnen de Fleet Business Unit staan dagelijks klaar om bedrijven te ondersteunen en adviseren bij de ontwikkeling en uitvoering van hun Car Policy en wagenparkbeheer, waarbij ze al deze facetten in overweging nemen.

Samen met jou gaan we op zoek naar een duurzame en op maat gemaakte Car Policy die aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf en gebaseerd is op jouw wensen.

Audi Q4 e-tron

Complete mobiliteitsoplossingen

Omdat we niet gebonden zijn aan één enkel merk maar deel uitmaken van een merkengroep kunnen we je een uitgebreid assortiment aan personen- en lichte bedrijfsvoertuigen aanbieden waarin zowel bestuurders als vlootbeheerders hun perfecte match vinden. Daarnaast profiteer je ook van aanzienlijke schaalvoordelen.

Als vlootbeheerder begrijp je als geen ander dat het echte "beheer" begint zodra de auto aan de bestuurder wordt overhandigd. Onze mobiliteitsadviseurs begeleiden je bij alle aspecten. Variërend van het vinden van geschikte mobiliteitsoplossingen voor onderhoud of reparatie van voertuigen tot het aanbieden van elektrische steps voor de "last mile" oplossing.

Met onze Wondercar carrosserieafdeling genieten we een uitstekende reputatie bij de meeste verzekeringsmaatschappijen. We herstellen voertuigen van alle merken met behulp van de nieuwste en meest efficiënte herstelmethoden.

Centrale aanspreekpunt

Om het je gemakkelijk te maken als vlootbeheerder, is de mobiliteitsadviseur ook jouw centrale aanspreekpunt voor alle structurele vragen. Dit overkoepelend over alle merken van de Volkswagen Groep: Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen.

Ons doel? Jou als (fleet)klant begeleiden om de bedrijfsmobiliteit zo optimaal, duurzaam en professioneel mogelijk vorm te geven en dit zo te houden.

Ons motto? Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Wil jij ook ontdekken wat onze mobiliteitsadviseurs voor jouw bedrijf kunnen betekenen? 
Stuur een mailtje naar fleet@demobiliteitsmakelaar.be en je hoort snel van ons! 

Ontdek onze merken

Contacteer ons

Frederic Larbi

Fleet business unit

Head Fleet Business Unit
0474 20 97 45
E-mail
Sander Van Gulck

Mobiliteitsadviseur

Senior mobiliteitsadviseur
0475 65 97 78
E-mail
Björn Hanssen

Mobiliteitsadviseur

Senior mobiliteitsadviseur
0492 98 19 74
E-mail
Katrien Keyenberg