Verkoop

 

Ons enthousiaste verkoopteam staat altijd paraat om al je vragen te beantwoorden. Plan een afspraak in via onze nieuwe online boekingstool en kies tussen een bezoek aan onze showroom of een digitale afspraak.

 

Afspraak maken

Onderhoud en herstellingen

Onze technici beschikken over alle benodigde uitrusting en kennis voor hoogwaardig werk. Ze blijven bijscholen om jou het beste professionele en gepersonaliseerde advies te bieden. We gebruiken enkel officiële onderdelen van topkwaliteit voor elke reparatie. Als je Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA-servicepartner kunnen we garanderen dat je auto zijn kwaliteit behoudt.

 

Afspraak maken

Technieker

Pechverhelping

In het geval dat je in panne staat, kan je beroep doen op de mobiliteitsgarantie. Deze garantie garandeert een kostenloze pechverhelping op verplaatsing inclusief een takeling naar onze concessie. Deze dienst is 24u op 24u7 dagen op 7 dagen beschikbaar.

Volkswagen: 02/756.86.88 
Volkswagen ID: 02/756.86.85
Audi: 02/756.86.81
SEAT: 02/756.86.87
ŠKODA02/756.86.89

Voor meer informatie en voorwaarden kan je altijd terecht op info@verellengeel.be of via ons telefoonummer: 014/57.10.90.

Gevarendriehoek pechverhelping

Wondercar Kempen

Heb je schade aan je carrosserie? Ons team staat klaar om je door het herstelproces te begeleiden. We beginnen met het maken van foto's van de schade aan je voertuig. Vervolgens zal ons Wondercar-team contact met je opnemen. Samen bespreken we de schade en plannen we het verdere verloop van de reparatie.

 

Ontdek onze carrosserie

Wondercar carrosserie

Directe receptie

Naast de ingang is er een poort die directe toegang biedt tot de receptie.

Onze klantenadviseur kan in deze ruimte een eerste diagnose stellen van je auto, waardoor we de volgende voordelen kunnen bieden:

  • Beperkte wachttijden
  • Precieze info over de staat van het voertuig
  • Een betere communicatie: je kan het probleem beter verduidelijken aan de klantenadviseur waardoor deze sneller aan de slag kan
  • Je bekomt onmiddellijk de juiste kostprijs van de uit te voeren werken.
Personeel, directe receptie

Fleet & business

Vanuit onze Fleet Business Unit ondersteunen en adviseren onze mobiliteitadviseurs dagelijks bedrijven met de opbouw en uitbouw van hun Car Policy en wagenpark. Hierbij houden ze rekening met de nieuwste facetten van mobiliteit en de wensen van de klant.

 

Ontdek onze fleetafdeling

Fleet afdeling, fleet business unit

Financiering

Ben je een particuliere of een professionele klant? Onze Financial Services stellen je financierings- en leaseformules voor op maat. Je kan ook jouw voertuig onderhouden en verzekeren met onze Wecare- en Insuranceformules. Ontdek hier welke financiering het beste bij jou past. 

 

Ontdek jouw mogelijkheden

Financiering op maat

Verhuur mobilhomes

Via de verhuur van mobilhomes bieden we een sharingformule aan waarmee gezinnen kunnen proeven van deze populaire vorm van reizen. Ons aanbod van mobilhomes is gevarieerd en beantwoordt aan alle noden en wensen van onze klanten. 

 

Ontdek ons aanbod

Volkswagen Grand California 600 en 680

Vervangwagens

Wanneer jouw wagen hersteld moet worden, kan dit soms een tijdje duren. Ook voor een goed onderhoud van je wagen, nemen wij graag voldoende tijd. Terwijl je wagen bij ons staat, kunnen wij jou voorzien van een vervangvoertuig. Je kan deze best aanvragen wanneer je belt voor een afspraak. Zo staat er zeker een wagen klaar en blijf je mobiel.

 

Bel nu

Vervangswagens beschikbaar

Homologatie - aanvragen wettelijke documenten

Heb jij een vraag over de wettelijke documenten van je wagen of ben je deze verloren? Vraag dan via onderstaande knop een nieuw attest aan.

 

Attest aanvragen