Volkswagen

Ondertussen zien we steeds meer elektrische wagens in het straatbeeld en raken we gewend aan het meer futuristische design van deze modellen. Toch is er een model dat zich onderscheidt van alle andere elektrische wagens. De Volkswagen ID. Buzz heeft het karakter, de nostalgie en de stijl van het iconische Volkswagen T1-busje maar krijgt met zijn ID.-looks toch een moderne, toekomstgerichte uitstraling. Hij wordt dan ook niet voor niets het VW-busje van de toekomst genoemd!

100% elektrisch, 100% authentiek

De Volkswagen ID. Buzz is verkrijgbaar in twee versies: de ID. Buzz en ID. Buzz Cargo als bestelwagen. Dankzij de verschillende mogelijkheden spreekt het model de meest uiteenlopende klanten aan. Beide modellen hebben een rijbereik tot 425km, halen 100km/u na 10,2 seconden en zijn in 30 minuten opgeladen van 5% tot 80% aan een snellaadstation.

Het VW-logo dat gecentreerd staat op de doorlopende lichtstrip is een eerbetoon aan de T1 en is groter dan op alle andere huidige Volkswagen-modellen.

VW id buzz

Voor heel het gezin of al je hobby's

De ID. Buzz als personenwagen biedt plaats aan vijf personen en een bagageruimte van 1.121 liter voor vakantie, sport en het dagelijks leven. De driezitsbank achterin kan neergeklapt worden voor een extra volume tot 2.205 liter. Wat het model nog handiger maakt, zijn de twee schuifdeuren die standaard zijn inbegrepen in de busverie.

Volkswagen ID buzz busje

Volledig elektrische bestelwagen

De ID. Buzz Cargo heeft als bestelwagen een laadruimte van 3.900 liter en biedt plaats aan twee europaletten. Dankzij de achterklep die wijd opent en de handige schuifdeur aan de passagierszijde kan je makkelijk alles in- en uitladen. Een extra schuifdeur aan de bestuurderszijde, vleugeldeuren achteraan of een enkele bijrijderszitplaats, naast de drie standaard zitplaatsen, zijn optioneel verkrijgbaar.

VW ID Buzz cargo

De ID. Buzz meteen in de prijzen

Met nu al meer dan 13.700 bestellingen voor de ID. Buzz waarvan de helft in de cargo-versie is het nieuwste elektrische model van Volkswagen meer dan populair. Zo populair dat de ID. Buzz Cargo zelfs verkozen is tot ‘International Van Of The Year 2023’ tijdens de inauguratieavond ‘Stars Of The Year’ van de VDA (Duitse vereniging van de auto-industrie). Daarmee krijgt de ID. Buzz Cargo deze felbegeerde internationale prijs nog vóór zijn marktintroductie.

International Van Of The Year 2023
VW ID buzz binnenkant
VW ID Buzz Cargo laadruimte
VW ID Buzz laadruimte
VW id buzz laden
VW id buzz cabine
VW id buzz laden
VW id buzz verlichting
Vw id buzz cargo
VW id buzz back
VW id buzz laden
Foto 1 / 1