Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Caddy California

Met de komst van de Caddy California bestaan er voortaan 3 California modellen: een camperfamilie voor elk budget, elke reis en elk avontuur. Ga je graag back to basics en houd je van avontuur? Dan is de Caddy California echt iets voor jou! Het is de meest compacte mobilhome uit ons assortiment en heeft daarom enorm veel voordelen. 

Het uitklapbaar bed is met 198 x 107 cm zeer ruim en zijn hoogwaardige matras biedt hetzelfde goede slaapcomfort als de bedden in de grote California's. Daarnaast vind je achteraan de Caddy een compact gasfornuis dat kan worden uitgeschoven op stahoogte. 

De Digital Cockpit, nieuwe rijhulpsystemen en online infotainment maken van de Caddy California niet alleen een progressieve camper maar ook een fijne wagen om mee te rijden. Bovendien komt hij optioneel met een panoramadak van 1,4m². Geweldig om 's nachts naar de sterren te kijken en overdag handig dankzij de lichtinval.

 

Creëer extra ruimte

Wist je dat de Caddy California ook ideaal is voor een uitstap met meer dan 2 personen? Dankzij het modulair tentsysteem dat aan de Caddy kan worden vastgemaakt, creëer je dubbel zo veel ruimte. Deze kan je indelen als extra slaapkamer of aanvullende leefruimte. Het vrijstaand tentsysteem kan ook los van de Caddy gebruikt worden.

Caddy California met tent
Caddy California tent
Volkswagen Caddy California
Volkswagen Caddy California
Volkswagen Caddy California
Volkswagen Caddy California
Volkswagen Caddy California
Foto 1 / 1