Met een nieuwe wagen rijden, hoeft niet duur te zijn...

Skoda Fabia

Fabia
Beschikbaar vanaf €279/maand
36 maanden - Private Lease

Volkswagen Polo

Polo
Beschikbaar vanaf €299/maand

36 maanden - Private Lease

Volkswagen ID.5


Beschikbaar vanaf €329/maand
36 maanden - Private Lease - Buitengewone stockkorting

Volkswagen ID.4


Beschikbaar vanaf €353/maand
36 maanden - Private Lease - Buitengewone stockkorting

Volkswagen T-Roc

troc
Beschikbaar vanaf €359/maand

36 maanden - Private Lease

Audi Q2

q2
Beschikbaar vanaf €375/maand
36 maanden - Private Lease

Audi A3

A3 SB
Beschikbaar vanaf €405/maand
36 maanden - Private Lease

Wat is Private Lease

Ervaar de groeiende populariteit van Private Lease en ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor het gemak ervan. Met Private Lease geniet je van zorgeloos rijden in een gloednieuwe auto zonder dat je daarvoor je spaargeld hoeft aan te spreken. Maar wat houdt Private Lease eigenlijk in?

Met Private Lease rij je altijd in een splinternieuwe auto die volledig aan jouw wensen voldoet. Elke dag ervaar je het comfort van een nieuwe auto voor een scherp all-in en vast maandbedrag. Alle zorgen omtrent de auto nemen wij voor 100% uit handen: van de huur van de auto en afleverkosten tot verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, bandenvervanging, schadeherstel, glasreparatie, pechhulp onderweg en BTW. Uiteraard betaal je zelf de brandstof, boetes en je eigen risico bij niet-verhaalbare schade. Na afloop van je contractperiode heb je de keuze om de auto eenvoudig in te leveren voor een nieuwe, of je huidige wagen te verlengen. Kies voor gemak, comfort en gemoedsrust met Private Lease.

 

Wat is standaard inbegrepen?

Maandelijkse huur voertuig

+ Inbegrepen diensten:

 Onderhoud en herstellingen
 Verzekeringen (burgerlijke aansprakelijkheid en full omnium)
 Rechtsbijstand en bestuurdersverzekering
 Belasting op inverkeerstelling en verkeersbelasting

Afspraak met verkoper

 

Welke extra opties zijn mogelijk?

Bandenservice: Laat de zorgen over bandenaankoop en -vervanging achterwege. D'Ieteren Lease zorgt dat jouw voertuig altijd de juiste banden heeft voor veilig en comfortabel rijden.

D'Ieteren Lease bijstand: Onze uitgebreide bijstandsservice staat 24/7 paraat. Bij pech onderweg garanderen wij snelle en professionele hulp, overal en altijd. Zo geniet je van gemoedsrust, waar je ook bent.

Vervangwagen: Bij onderhoud of reparaties bieden wij een vervangwagen aan. Zo blijf je altijd mobiel, zonder je dagelijkse activiteiten te onderbreken.

Tankkaart: Met onze tankkaart betaal je moeiteloos bij tankstations, zonder bonnetjes of declaraties achteraf. Tanken was nog nooit zo eenvoudig met D'Ieteren Lease.

Ontdek waarom andere voor Private Lease kozen

'Volledige ontzorging'

Mario, 22 jaar, schoolverlater

"Mijn eerste wagen kiezen is geen gemakkelijke zaak en al zeker niet de financiering ervan. Private Lease zorgt voor een eenvoudig budgetbeheer en neemt alle risico's weg omtrent onderhoudskosten en wederverkoop."

'Voordelen zoals voor professionelen'

Véronique, 65 jaar, net op pensioen

"Ik ben altijd een bedrijfswagen gewoon geweest. Het was voor mij dan ook een verademing om te kunnen kiezen voor Private Lease, met de voordelen van een professional, waar alle gedoe uit handen wordt genomen."

'De juiste wagen voor de juiste fase'

Valérie, 36 jaar, levensgenieter

"Ik weet niet goed hoe de komende jaren er zullen uitzien dus ik wil een elektrische wagen die past bij mijn huidige levensfase. Na afloop van contract kan ik gewoon met een nieuw model de baan op. Waarom me vastpinnen aan één wagen voor een lange duur?"

Afspraak met verkoper