Wat mag je verwachten?

Bij Volkswagen kan je momenteel genieten van verlengde saloncondities op het gehele assortiment. Wij hebben voor elk wat wils en dit aan enorm scherpe prijzen.

- Overnamepremie tot wel € 2.500

- Bonussen op Business Editions

- Verlengde garantie

De bovenstaande condities gelden tot en met 28 februari 2023. 

Wil jij graag meer weten over onze saloncondities of staat je besluit al vast? Maak dan hier je afspraak met één van onze experten.

Maak hier je afspraak

Bonussen op Business Editons

Heb jij al kennis kunnen maken met onze zeer uitgebreide Business-uitvoeringen aan enorm scherpe prijzen? De exclusieve aanbieding is geldig voor particulieren en professionele klanten.

Geniet van uitzonderlijke bonussen tijdens de salonperiode op ons volledige assortiment met uitzondering van de Golf Variant.

 

Ontdek de kortingen op Business-uitvoeringen

Ontvang uw overnamecheque

Bij Volkswagen weten we dat jullie van voordeel houden. Daarom kan je nu profiteren van een overnamepremie tot maximaal €2.500 op je huidig voertuig.

De overnamepremie komt boven op de waarde van je wagen. Voor meer informatie en de voorwaarden van deze fantastische actie kan je bij onze experten terecht.

 

Afspraak maken

Gratis garantieverlenging

Ontvang bij aankoop van een nieuwe Volkswagen een garantieverlenging tot 5 jaar / 75.000 km. Heb jij geen meerwaarde aan een garantieverlenging? Dan kan je ook kiezen voor een extra korting op een WeCare Gold of een weCare platinum onderhoudscontract.

 

Maak hier je afspraak

VW ID buzz binnenkant