Waarom al 18.196 klanten ons hun vertrouwen gaven

Al 18.196 mensen gaven ons hun exclusieve vertrouwen. Bij Verellen Geel werkt ons gespecialiseerd team elke dag extra hard om dat vertrouwen te behouden en te verdienen, bij alle klanten. Wij streven ernaar om niet alleen aan, maar ook boven de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Wij zorgen niet alleen voor je wagen maar ook voor jou! We zijn dan ook trots dat al 18.196 klanten de voorkeur geven aan onze garage.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de groeiende gemeenschap van tevreden klanten die dagelijks profiteren van exclusieve voordelen. Ervaar zelf waarom onze garage jouw ideale partner is.

Duid ons aan als jouw unieke dealer

Als je ons aanduidt als jouw unieke garage geniet je van vele exclusieve voordelen. Zo kunnen onze medewerkers mee volgen en jou contacteren bij meldingen die de auto automatisch naar ons zal sturen. Dan kunnen we zo kort op de bal spelen en jouw rijcomfort alleen maar verbeteren door je volledig te ontzorgen. Wat kan je verwachten? Snellere service, meer mogelijkheden, bij meldingen hoef jij niets te doen want wij contacteren jou zelf, vlottere communicatie,...

Waarom connecteren?

Met een geconnecteerde auto kun je allerlei gegevens uitwisselen tussen je smartphone en je voertuig. Dit biedt jou als bestuurder optimale toegang tot de nieuwste informatie en entertainment.

Je hebt bijvoorbeeld toegang tot gegevens zoals de kilometerstand, het chassisnummer en het brandstofpeil. Bovendien kun je zelfs controleren hoeveel kilometers en dagen er nog zijn tot je volgende serviceafspraak. 

Wat zijn mijn exclusieve voordelen?

De connectiviteitsdiensten van je auto zijn direct verbonden met het internet waardoor je kunt genieten van meer comfort en entertainment. Bovendien bieden deze diensten ondersteuning in noodsituaties.

Hiermee kun je snel hulp krijgen bij pech, verkeersinformatie bijna in realtime ontvangen, je auto lokaliseren, genieten van verbeterd entertainment via streaming en webradio of zelfs herinneringen ontvangen voor de volgende servicebeurt. Bovendien kun je via je smartphone verschillende informatie en functies van je auto in de gaten houden. Variërend van het bedienen van de deurvergrendeling, lichten, alarm en claxon.

Hoe connecteer ik mijn wagen?

Mijn Volkswagen connecteren
Mijn Audi connecteren
Mijn Skoda connecteren